Lanserer ny N-mobil over helgen?

Nokia har nylig publisert en nettside som gir flere spørsmål enn svar. Nettstedet er helt tydelig et PR-stunt, med en nedtelling til noe som er umulig å vite sikkert hva er. Men etter all sannsynlighet er det snakk om en lansering av et slag.

Skjult N-series-logo

Nå har imidlertid en bruker på Nokia-forumet internettabletalk.com dekompilert flashvideoen for å se om han klarte å finne noe mer informasjon. Her fant han en skjult N-series-logo. Dette kan være et tegn på at det er en ny mobil i N-serien vi kan vente oss.

Nedtellingen i Flash-videoen viser at det er omtrent 88 timer til det hele skjer, noe som er godt under fire døgn til. Det betyr at den store lanseringen eventuelt skjer på mandags morgen. Vi holder deg selvsagt løpende oppdatert.

Hvilken mobil vi får se sier nettstedet ingenting om. Men det er kanskje snakk om N85 som det har gått mye rykter om den siste tiden. Den telefonen de fleste venter på er kanskje Tube-telefonen 5800 Xpressmedia med trykkskjerm. Denne skal ikke tilhøre N-serien, men det begynner kanskje å bli på tide å lansere den også, Nokia?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen