Lanserer ny mobil bloggtjeneste

Alternativ tekst mangler

Blogging har for lengst blitt en folkesport, og du trenger strengt tatt ikke noe annet enn mobiltelefonen din for å holde bloggen din oppdatert. Nå lanseres enda et alternativ til mobilblogging, nemlig norske Myplace.no.

Ved å sende kodeordet Myplace i en SMS og sende den til 2298, får du en egen mobilblogg med adressen www.myplace.no/ditt mobilnummer. Her kan du laste opp alt fra bilder og videosnutter til ren tekst, alt i form av MMS-meldinger. MMS-meldingene sendes også til 2298, og koster det samme som du betaler for å sende vanlig MMS. Du kan også oppdatere og se bloggen din via PC om du ønsker det.

Skaff deg abonnenter
I bloggenes verden handler det om å tiltrekke seg oppmerksomhet og få andre til å lese bloggen din. Derfor kan venner og andre nyssgjerrige abonnere på Myplace-bloggen din. Det betyr at hver gang du oppdaterer bloggen din, vil abonnentene få tilsendt en MMS. Denne er det imidlertid mottakerne som betaler for.

Om du ikke vil at bloggen din skal vises for hvem som helst, har du mulighet til å "lukke" den, slik at du selv bestemmer hvem som skal få se innholdet og ikke. Har du barn som har blogg hos Myplace, har du muligheten til å abonnere på barnas blogger selv om disse er lukkede for hvermansen.

Usømmelig innhold
I følge Odin Johansen, som står bak Myplace.no, har 80 prosent av de 500 første medlemmene valgt å "lukke" bloggene sine. Han forklarer dette blant annet med de mange sakene i media om at vi etterlater oss elektroniske spor på internett. I tillegg innrømmer han til Forbruker.no at en betydelig del av innholdet på Myplace-bloggene er av usømmelig karakter.

- Vi følger med på hva som legges ut, men inne på de private sidene sletter vi ikke ting uten at vi får klager, sier Odin Johansen, som i følge Forbruker.no tjener penger på Myplace.no ved at han får en andel av MMS-inntektene fra de norske mobiloperatørene.

Du kan lese mer om Myplace.no på bloggnettstedets egne sider.

Vil du lese om alternativene til Myplace.no, kan du ta en titt på guiden "Dagbøker er for pyser".

(Kilder: Forbruker.no, Myplace.no)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen