Lanserer ny foto-Zen

Creative har ikke gitt opp kampen om MP3-kundene, og lanserer nå en ny utgave av Zen Sleek til julesalget. Den nye modellen har fått fargeskjerm og tilnavnet "Photo". Dette blir den andre MP3-spilleren med fargeskjerm fra Creative etter lillebror Zen Micro Photo.

Hovedforskjellen fra forrige Sleek-modell er at den har fått fargeskjerm. Denne er på 1,7 tommer, og har en fargedybde på 262 000 farger.

Den store nyheten er, som "Photo"-navnet tilsier, at du kan se bilder på MP3-spilleren. Den kan riktignok bare vise bilder lagret i JPEG-formatet, men dette er også det vanligste bildeformatet, både på nett og i digitalkameraer.

Zen Sleek Photo er i likhet med forgjengeren utstyrt med en harddisk på 20 gigabyte, og kan foruten å spille av MP3 også tilby lytteren å overføre sine WMA- og WAV-filer til spilleren. Den er også utstyrt med radio og stemmeopptak. I tillegg kan du ta opp direkte fra radioen for avspilling senere.

Siden Sleek Photo støtter den såkalte "Plays for sure"-standarden, kan du koble den rett til en Windows-PC uten å tenke på drivere. Spilleren kommuniserer med PC-en din over USB 2.0, men har i motsetning til Zen Micro Photo en egen type plugg i enden av kabelen som går inn i spilleren. Dermed må du ha med deg kabelen dersom du skal overføre musikk fra PC-en til kompisen din.

Spilleren lader via USB-kabelen, og Creative lover 19 timers avspilling på et fulladet batteri. Produsenten har ikke sagt noe om pris, men spilleren vil trolig koste omtrent det samme som forgjengeren, altså 2700 kroner (£220), når den kommer i butikken. Sleek Photo er forventet å dukke opp i butikkene i slutten av denne måneden.

(Kilder: InfoSyncWorld.com, TheRegister.co.uk)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen