Lanserer Nokia X6 16GB

Den nye versjonen av X6 har fått 16 gigabyte lagringsplass i motsetning til storebrors 32 GB minnekapasitet. Her er heller ikke gratismusikktjenesten Comes with Music på plass – en tjeneste som uansett ikke har vært tilgjengelig her hjemme.

Da Mobilen.no snakket med informasjonssjef i Nokia Skandinavia, Oscar Södergren, tidligere i dag, bekreftet han at Comes with Music-tjenesten ikke ville komme til Norge med det første. Med lanseringen av X6 16GB blir musikkmobilen også rettet inn mot det norske markedet. Vi regner også med den blir betraktelig billigere enn storebrors 4 900 kroners prislapp. Telefonen kommer også med siste versjon av Ovi Maps, som gir deg gratis navigasjon til fots og i bil.

Ellers er det ved første øyekast like spesifikasjoner på de to versjonene av X6, men siden Nokia ikke har oppgitt fulle spesifikasjoner i skrivende stund, må vi ta dette med et lite forbehold. Her er en 3,2 tommer stor kapasativ berøringsskjerm, fem megapikslers kamera og en batterilevetid på 18 dager standby, 11 timer tale, 4,5 timer med videoavspilling og 35 timer med musikkspilling.

For de designbevisste kommer X6 16GB i hvitt, sort, hvitt med rosa detaljer og hvitt med gule detaljer.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen