Lanserer mobilt TV-show

Prosjektet er et samarbeid mellom Shanghai Mobile Communications Ltd og Shanghai Media Group.

Bare til mobiltelefoner
Tv-showet har 10 episoder og har fått navnet Xin Nian Xing Shi. Showet er spesiallaget for små mobilskjermer, og hver episode en varighet på 3 minutter. Showet vil bli vist fra og med 5. februar og utover de neste ti dagene vil det komme ut en ny episode hver dag.

Med på showene har produksjonsselskapet fått med seg mange kjendiser fra Shanghai. Showene vil bestå av forskjellig underholdning, blant annet hyggelige nyttårshistorier fortalt av kjendisene - noe som kanskje er for de spesielt interesserte.

I første omgang er det 500 personer som får være med på pilotprosjektet. Når Shanghai Mobile Communications Ltd og Shanghai Media Group skulle rekruttere personer til dette pilotprosjektet opplevde de en storm av henvendelser. De føler seg derfor sikre på at dette er fremtiden innen mobilunderholdning. Det er ventet at tjenesten vil være tilgjengelig for folk flest i løpet av de neste månedene.

At vi i den vestlige verden kommer til å få se lignende konsepter er temmelig sikkert. Sendinger spesielt laget for mobiltelefoner er uten tvil en god løsning. Så er det bare å håpe at vi slipper å høre på kinesiske nyttårshistorier når tjenesten dukker opp på våre breddegrader.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen