Lanserer mobilt bredbånd i dag

Lanserer mobilt bredbånd i dag

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Telenor og Netcom har fått et solid forsprang når det gjelder mobilt bredbånd i Norge, men Tele 2 mener likevel de har noe å stille opp med.
 
Tele 2 lanserer i første omgang to abonnementer; ett med en fastpris på 489 kroner per måned og et annet hvor du betaler 249 kroner for å surfe inntil 200 MB per måned.
 
- Unik fordel
Administrerende Direktør i Tele 2 Norge AS Haakon Dyrnes sier til Mobilen at det vil være gunstig å velge mobilt bredbånd fra Tele 2 dersom man jobber eller ferierer mye i Sverige. Hos andre operatører har det vært skyhøye prisforskjeller for bruk i Norge og Sverige.
 
- Det er en unik fordel hvis man velger Tele 2 at det er lik pris i Norge og Sverige, særlig med tanke på bedrifter som har reisevirksomhet i Sverige, i tillegg til at mange drar dit på ferie, sier Dyrnes
 
Bruker Netcom sitt nett
Tele 2 bruker Netcom sitt nett og vil dermed få nøyaktig samme dekning og hastighet på sin mobile bredbåndstjeneste. Etter hvert vil Tele 2 også tilby flere abonnementer for mobilt bredbånd.
 
- Det er et marked som kommer til å vokse, og vi vil komme med nye abonnementer når det blir etterspørsel i markedet, sier Dyrnes

Ice er den eneste leverandøren som til nå har gitt norske kunder lik pris på mobilt bredbånd i Sverige. Med Ice kan mobilt bredbånd også benyttes i Danmark uten ekstra kostnader.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen