Lanserer minnekort med enorm kapasitet
Teknofil

Lanserer minnekort med enorm kapasitet

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det taiwanske selskapet Kingmax har annonsert verdens første microSD-kort med en lagringskapasitet på hele 64 GB. microSD er robuste og nyttige minnekort som inngår i Secure Digital-formatet, og er ment for bruk innen mobile enheter som kameraer og håndholdte datamaskiner.

Større, raskere, bedre

Med en lagringskapasitet på 64 GB vil man grovt sett få plass til 30 000 digitale bilder i deres originale oppløsning, mer enn 2000 album, eller over 24 timer med video i 720p. Kortet vil være såkalt Class 6, noe som tilsier at kortet kan lese og skrive data i en hastighet på 6 MB i sekundet.

Grensesnittet vil være SD 3.0 og en innebygd feilkorreksjonkontroll skal sørge for trygg dataoverføring ved å automatisk korrigere og rekonstruere tapt informasjon ved overføring.

Livstidsgaranti

Andre egenskaper inkluderer lavt energiforbruk som skal sørge for lengre levetid på batteriet og sist, men ikke minst kommer det nye minnekortet med livstidsgaranti. Ved hjelp av en adapter kan det nye kortet også bli brukt som et SD-kort eller USB-flashdrive.

De fleste mobiler støtter per dags dato microSD-kort med en lagringskapasitet på opptil 32 GB, men det har likevel ikke forhindret Kingmax i å fremstille og produsere neste generasjons microSD-minnekort. Det vil uansett ikke bli lenge til vi ser flere produkter som støtter store formater som dette.

Det har ikke dukket opp noen informasjon om pris og tilgjengelighet ennå, men vi venter i spenning.

(Kilde: Kingmax)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen