Lanserer kabinett som skiller seg ut

Det er ikke ofte vi ser så nytenkende utforminger av kabinetter som det Thermaltake nå står for. Level 10 er designet i samarbeid med BMW Group Designworks USA og den åpne designen har fått navnet Open Compartment Architecture (OCA). Det er i tilfeller som dette at bilder sier mer enn tusen ord, så vi skal ikke forsøke oss heller.

Tanken med de ulike modulene skal være at det blir lettere å gjøre endringer. Thermaltake forventer at brukerne av dette kabinettet bytter maskinvare noe oftere enn gjennomsnittet. Thermaltake har tatt i bruk noe de kaller Smart-lock Security System (SSS). Dette innebærer strengt tatt ikke noe mer enn at de ulike modulene rundt på kabinettet er låsbare.

Følg oss på Twitter
Følg Hardware.no på Twitter

Level 10 blir kategorisert som et fulltower og veier inn på hele 21,37 kg. Av kjøling finner vi vifter med følgende mål: en 140-mm, en 120-mm og to 60-millimeters. Totalt er det plass til tre optiske enheter og seks harddisker. Kabinettet støtter mATX og ATX.

Dessverre er prislappen på denne godsaken heller drøy. 5000 kroner må du ut med, men da får du et kabinett som virkelig skiller seg ut. Kabinettet er ventet inn på lageret til flere nettbutikker mot slutten av januar.

(Kilde: Thermaltake)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen