Lanserer harddiskkabinetter

Annonsør­innhold
Les hele saken »
EX-30, med plass til tre harddisker
EX-30, med plass til tre harddisker

Lian Li har lansert fire harddiskkabinetter laget i aluminium, EX-10, EX-20, EX-30 og EX-50, med plass til henholdsvis én, to, tre og fem harddisker. Utseendemessig ligner disse på sine større søsken blant Lian Lis PC-kabinetter, som mange anser som meget stilrene. Det burde derfor ikke være noe problem å ha disse stående på skrivebordet, dersom man har et akutt behov for flere harddisker enn man har plass til.

Harddisker monteres gjennom en låsbar dør på forsiden av kabinettene, og opphenget er selvfølgelig vibrasjonsdempet. Blant monteringsdetaljene finner man også et håndtak, som gjør det lettere å ta harddiskene ut igjen.

EX-20 og EX-30 inneholder et kontrollerkort basert på SiI5744 fra Silicon Image, mens EX-50 inneholder en SiI3726 fra samme produsent. Kabinettene støtter dermed de mest vanlige formene for RAID, samt hot swap. Overføring av data mellom harddisker og datamaskin foregår via USB 2.0 eller eSATA, og harddiskene holdes kjølige av en vifte i bakkant av kabinettene. Denne er dimensjonert etter antall harddiskplasser i hver enkelt modell.

Pris og tilgjengelighet er foreløpig ikke kjent, men da Lian Li generelt gjerne koster det lille ekstra, er disse neppe blant de billigste boksene i sin klasse.

(Kilder: Lian Li og Akihabaranews)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen