Lanserer gratis fotball-EM på mobilen

Denne tjenesten virker en rekke ulike telefoner. Den eneste forutsetningen er at telefonen har støtte for Java, og at du har nok ledig minne til å laste ned magasinene. På Three O’Clock finnes en liste med 60 ulike magasiner som alle kan lastes ned på telefonen din. Magasinene inneholder både grafikk, tekst og videoklipp, men det er ikke alle mobiltelefoner som støtter videofunksjonaliteten.

Registrering
For å kunne bruke tjenesten må du være registrert. En slik registrering koster ingen ting, men krever at du oppgir en gyldig e-postadresse. Du må også oppgi e-postadressen som meldingen skal sendes til, dersom det er en annen enn den du bruker i registreringen.

Å lese magasiner på denne måten er ganske underholdende. Det kan imidlertid ta en del tid å laste filene ned på telefonen. Størrelsen på magasinene varierer en del. Og det største av de vi valgte oss kom som en fil på nesten 1 MB. En del mobiltelefoner har begrensninger på hvor store java-applikasjoner de godtar. Vi testet det hele på en Siemens SX1, der dette ikke er noe problem.

Om lag halve filen var en reklamefilm for en IMAX 3D-film om billøpet Nascar.  Noen IMAX-opplevelse ga filmen riktig nok ikke, men 52 sekunder med lyd og bilde komprimert ned til under 500 KB er ikke sÃ¥ ille.

Ventetid
Litt venting må du regne med når du blar fra side til side i magasinet, men ikke verre enn at det er til å leve med.

Magasinløsningen er et resultat av at Three o’clock-gründeren var lai av alle som skulle tjene penger på innhold til mobiltelefoner. – Hvorfor kan ikke noe være gratis, slik som på Internett, tenkte han, og lanserte sine Java-magasiner.

Har du lyst til å prøve selv, kan du registrere deg her.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen