Lanserer filmstjerne-tjeneste

Alternativ tekst mangler

Mange mennesker drømmer om å bli filmstjerner. Men ikke alle klarer å samle motet til å gå på en virkelig audition.

For svenske Telenor-abonnenter som kjenner seg igjen i dette problemet finnes det nå en løsning. Operatøren skal nemlig snart sparke i gang en egen casting-tjeneste for sine 3G-kunder.

Tjenesten fungerer slik at du bruker mobilen din til å spille inn en liten filmsnutt om deg selv. Denne kan du så sende til en casting-database via MMS.

Den første gangen du sender inn en MMS til databasen opprettes det en personlig konto til deg. Siden kan du sende inn mer informasjon og flere klipp til kontoen din om du ønsker det, skriver Mobil.se.

Dyr audition
Målet med databasen er at casting-ansvarlige for filmer og TV-produksjoner i Sverige skal kunne lete seg frem til aktuelle kandidater til roller. Men er du ivrig med å sende inn MMS-videoer av deg selv, kan det fort bli dyrt. Hver MMS du sender inn koster nemlig 15 kroner.

I følge informasjonssjef i Telenor, Anders Krokan, bør du ikke regne med å få se denne tjenesten i Norge med det første.

- Vi har ingen planer om å ta dette til Norge, men det kommer litt an på hvordan tjenesten blir mottatt i Sverige, sier Krokan til Amobil.

(Kilder: Mobil.se)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen