Lanserer energigjerrig NAS

Qnap utvider nå sin Turbo-serie med en rimelig variant med plass til to harddisker. Modellen har fått navnet TS-210 og er beregnet for små bedrifter og hjemmekontorer.

Under panseret finner vi en Marvell-prosessor på 800 MHz og 256 MB med DDR2-minne, dette skal ifølge Qnap gi et effektforbruk på 14 watt under bruk. Enheten har tre USB-porter, to bak og en foran. Disse kan brukes til å øke kapasiteten med eksterne harddisker eller for å dele en skriver.

UPnP er på plass, det samme gjelder en DLNA-mediaserver. Qnap har også fått på plass en egen nedlastningsprogramvare som støtter Torrent, FTP og HTTP. Videre støttes iSCSI Target service og Virtual Disk Drive, dette innebærer at enheten kan koble seg opp mot andre iSCSI-enheter på nettverket og opprette dem som virtuelle lagringsenheter på selve NAS-en. Man har også muligheten til å opprette en rekke virtuelle enheter på selve NAS-en, som dedikeres til enkeltmaskiner ute på nettverket.

Rent prismessig havner TS-210 på rett over 2000 kroner her til lands. Modellen er allerede tilgjengelig fra en rekke nettbutikker.

(Kilde: Qnap)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen