Lanserer en tynnere Qtek 9100

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler
Klikk for flere bilder

HTC har droppet Qtek- og I-Mate-stemplene på sine mobiltelefoner, og har begynt å gi ut telefoner under eget merke også i Skandinavia.

Nå lanserer produsenten en tynnere versjon av den velkjente tastaturtelefonen Qtek 9100, som har fått navnet P4350. Dette bekrefter ryktene om en tynnere Qtek 9100.

Den mest innlysende oppgraderingen, er at nykommeren har blitt tynnere. P4350 er nemlig bare 1,7 centimeter tykk, mens forgjengeren målte 2,3 centimeter.

Likevel har nykommeren fått litt mer vekt på baken. P4350 veier nemlig 8 gram mer enn forgjengeren, det vil si 168 gram.

Kameraet er forbedret til 2 megapiksler, fra 1,3 megapiksler.

Nykommeren har, i likhet med forgjengeren, en trykkfølsom skjerm på 2,8 tommer. Menyknappene ligger plassert nedenfor skjermen.

P4350 har et fullt qwerty-tastatur gjemt bak skjermen. For å få frem dette tastaturet skyver du den øverste delen til sides, og skjermen vil automatisk vris til bredskjermformat.

Prosessoren er på 200 MHz. Av minnekapasitet har telefonen 64 MB tilgjengelig for brukeren, som du kan utvide med et MicroSD-kort.

Enheten har firebånd, slik at den kan brukes omtrent over hele verden. Den har også EDGE, blåtann og Wi-Fi, i likhet med forgjengeren.

P4350 er ventet i butikkene i desember til en pris på omtrent 4800 kroner.

(Kilder: Mobileburn)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen