Lanserer e-Kjørebok til iPhone

Det er alltid en glede når det dukker opp applikasjoner som faktisk har en stor nytteverdi for brukeren, og nettopp den egenskapen bør man trygt kunne tillegge Apphuset og Propell Designs ferske app kalt Kjøreboka. Hvis du er vandt med å skrive dine kjørebøker inn i et Excel-ark eller for hånd, vil du nok se fordelen av at denne applikasjonen gjør store deler av jobben for deg. Du kan dessuten sende en oversiktlig rapport fra applikasjonen til e-postadressen din.
- "Kjøreboka" for iPhone og iPod Touch lar deg skrive dine kjørebøker mens du er på farten. Spar tid og penger ved å bruke applikasjonens enkle og intuitive grensesnitt. Et par trykk så er turen registrert. Ett trykk til, så har du en ferdig kjørebok i innboksen din. Man trenger ikke være tilkoblet nettet for å redigere eller slette turer. Gjør det rett på telefonen, der og da, heter det i pressemeldingen fra Apphuset.
Nøkkelfunksjoner:
* Hurtiglagring av tidligere reiser, steder og beskrivelser for enkelt gjenbruk.
* Finner din plassering og Google foreslår en adresse hvor du er.
* Smart eksportfunksjon til din e-postleser - klar for utsendelse!
* Kopier, rediger og slett reiser uten tilgang til nett
Applikasjonen koster 35 kroner og kan kjøpes i Apple App Store. Se demonstrasjonsvideo av Apphusets Kjøreboka på You Tube.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen