Lanserer Blu-ray-spiller til bilen

Blu-ray-spillere til bilen er for så vidt ingen nyvinning i den forstand at flere varianter allerede er blitt demonstrert på diverse utstillinger, men på årets CES-messe viste amerikanske Audiovox frem en modell som visstnok blir den aller første kommersielt tilgjengelige bilspilleren.

Modellen heter AVDBR1 og er en liten og nett sak som enkelt skal kunne installeres enten under setet i bilen eller i et annet passende rom og kobles til bilens strømkilde via en 12-volts strømforsyning.

AVDBR1 kan brukes med mange ulike skjermer og har utgang for både HDMI, komponent og kompositt. Fjernkontroll medfølger, og spilleren vil også få wi-fi/streaming-støtte via en firmware-oppdatering som slippes senere i år.

Modellen er testet på veien og skal være i stand til å tåle de ekstra påkjenningene som bruk i bil innebærer slik at man slipper å bekymre seg for småstein og lignende i veien mens man ser på film.

AVDBR1 lanseres på markedet i løpet av våren 2011 til en beregnet pris på 350 amerikanske dollar, altså rundt 2000 norske kroner. Det er imidlertid uvisst når eller om spilleren blir å se her på berget.

(Kilder: Engadget, Gizmag)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen