Lanserer åpent kabinett

Hardware/Taipei: Antec Lanboy Air er et kabinett av det svært luftige slaget. Rammeverket er knallgult, mens resten av detaljene og festene er holdt i svart. Av interne harddiskplasser finner vi seks stykker, mens det er tre eksterne brønner. Det følger med fem 120-millimetersvifter, samtidig som det er muligheter for å plassere hele syv ekstra vifter om man synes de fem som følger med blir for tamt.

I tillegg kommer Antec med to andre kabinetter, henholdsvis DF-85 og DF-35. DF-85 kommer med tre eksterne brønner for optiske enheter, fire brønner for harddisker som har hot swap-muligheter, plass for en 2,5-tommers enhet i bunn samt en ekstern hot swap-brønn helt på toppen. Av vifteplasser noterer vi oss syv 120-millimeters og to 140-millimeters, alle sammen følger med.

DF-35 er en del mindre enn DF-85, men byr likevel på plass til standard ATX. Av brønnplasser finner vi totalt 11 stykker, blant disse to plasser beregnet på 2,5-tommers enheter. DF-35 har også den samme hot swap-brønnen helt på toppen som sin storebror. Totalt finner vi fem vifteplasser, der fire vifter følger med fra fabrikken.

Kommentarer (46)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen