Lanserer Photoshop Touch for iPad 2

Lanserer Photoshop Touch for iPad 2

Har vært tilgjengelig for Android-nettbrett i flere måneder.

Adobe Photoshop Touch ble I dag sluppet under Mobile World Congress i Barcelona. Den etterlengtede appen er lansert for iPad2, mens den allerede har vært tilgjengelig for Android-nettbrett en stund. Photoshop Touch er den første av i alt seks Creative Suite-inspirerte apper som Adobe vil slippe til nettbrett.

Til mannen i gata?
Ut fra videoer og bilder virker det som om brukergrensesnittet er forandret og forenklet temmelig mye i forhold til storebror Photoshop. Adobe har også funnet plass til en egen opplæringsdel i programmet, og de håper nå at flere vil få øynene opp for deres Photoshop-familie. Mye tyder derfor på at Photoshop Touch retter seg like mye mot mannen i gata som de profesjonelle.

Slik ser nye Photoshop Touch ut.
Slik ser nye Photoshop Touch ut.

David Wadhwani fra Adobe sier at folk vil bli overrasket når de ser hva de kan lage på et nettbrett, og at ”bilderedigering blir tilgjengelig for mange mennesker”.

Express eller Touch?
For deg som har lett etter bilderedigeringsprogrammer til nettbrett, har det vært flere programmer tilgjengelig. Kanskje har du lagt merke til at Photoshop også har en versjon kalt Express? Forskjellen på denne og Touch er at sistnevnte skal være et mer komplett redigeringsprogram, med mer avansert funksjonalitet. Likevel verserer det mye klager rundt omkring på nettet fra profesjonelle som savner funksjonalitet fra storebror i Photoshop Touch.

En annen ting som har vakt oppsikt er at dersom du har laget Photoshop Touch-filer på nettbrettet ditt som har flere lag (layers), og vil fortsette å jobbe med disse filene på datamaskinen din, må du ha Adobe Creative Cloud-konto (til en pris på 49,99$ per måned), hvis ikke får du en fil med kun ett lag.

Adobe Photoshop Touch er tilgjengelig i iTunes App Store og Android Market for $9.99.

Har du prøvd Photoshop Touch? Fortell om dine erfaringer.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen