Lanserer kompakte fotovesker

Lanserer kompakte fotovesker

Er du lei av store og tunge fotosekker?

Er du ute etter noe å oppbevare fotoutstyret i mens du er på tur, men orker du ikke drasse på et monster av en rygsekk? Da kan Lowepros nye kameravesker være noe for deg. De har lansert kameravesken Event Messenger i tre forskjellige størrelser, som alle har en kompakt utforming. I tillegg kommer de med to ryggsekker, en kompakt og en stor.

Event Messenger-familien kan passe for deg som helst vil unngå ryggsekken når du er ute på tur.
Event Messenger-veskene kan passe for deg som helst vil unngå ryggsekken når du er ute på tur.

Event Messenger kommer i disse størrelsene: Event Messenger 100 (20 x 9 x 17 cm), Event Messenger 150 (30 x 10 x 22 cm) og Event Messenger 250 (35 x 12 x 25 cm). De to største har plass til henholdsvis nettbrett og liten laptop, for deg som trenger å laste inn bilder underveis, eller trenger noen apps for å gjøre fototuren komplett.

Photo Traveler 150
Photo Traveler 150

Photo Traveler 150 er ryggsekkversjonen av Event Messenger, og Photo Traveler veier 0,6 kg og har de innvendige målene 22 x 12 x 20 cm. Her har Lowepro lagt inn litt mer rom og flere lommer. I tillegg er sekken "selv-stående", den står oppreist for egen maskin.

Sekk med plass til superteler
Flipside 500 har med de to bokstaven AW, som betyr at Lowepros patenterte regntrekk medfølger og som du kan benytte under fuktige fotoutflukter. Når sola kommer kan regntrekket oppbevares i en egen lomme. Importør av Lowepro, Focus Nordic, opplyser i en pressemelding om at sekken har plass til ett-to kamerahus, to-fire ekstra objektiver, samt blitz. Trenger du å få med deg en 500 mm skal dette være mulig, opplyser Focus Nordic.

Flipside 500 AW
Flipside 500 AW

Feste for fotostativ er også inkludert utenpå sekken. Sekken skal kunne roteres ved hjelp av hoftebeltet slik at du kan bære ryggen på magen. Ifølge Focus Nordic skal dette gjøre tilgjengeligheten til kamerautstyret enklere. Flipside 500 AW veier kun 2 kg og innermålene i hovedrommet er 28 x 19 x 48 cm.

De nye sekkene og veskene vil være tilgjengelig i løpet av april. Minstemann i Event Messenger-serien vil koste 549,-, mellomste vil koste 649,-, mens størstemann EM250 vil koste 749,-. Photo Traveler 150 og Flipside 500 AW vil koste henholdsvis 795,- og 1995,-.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen