Lanserer 4G-mobil med Android 4

Lanserer 4G-mobil med Android 4

ZTEs nye mobil får heftige spesifikasjoner. Og den kommer til Norge.

Den kinesiske telefonprodusenten ZTE lanserer to nye smarttelefoner med støtte for LTE-basert 4G-teknologi. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Begge telefonene vil komme med Android 4.0, Ice Cream Sandwich.

Det er imidlertid kun en av telefonene som vil bli tilgjengelig her i Norge, nemlig ZTE PF200. Denne får til gjengjeld ganske heftige spesifikasjoner.

Frontkamera med full HD

PF200 får en prosessor på 1,5 GHz, en 4,3 tommer stor kapasitiv berøringsskjerm med såkalt QHD-oppløsning, det vil si 540 x 960 punkter. I tillegg til et 8 megapiksel vanlig kamera, er telefonen ifølge ZTE utstyrt med et frontkamera som lar deg gjennomføre videosamtaler i full HD – det vil si en oppløsning på 1080p.

Telefonen har ellers støtte for både LTE, UMTS og GSM, og leveres med Bluetooth 2.1, GPS, WiFi, A-GPS, DLNA og NFC.

Den andre telefonen som blir lansert, er en CDMA-telefon med lavere skjerm- og kameraoppløsning enn PF200. Denne kommer ikke til Norge.

– Disse mobilene er bare de første av mange LTE-enheter ZTE kommer til å lansere i løpet av de nærmeste månedene, etter hvert som stadig flere LTE-nettverk blir satt i drift, sier Ronen Hansen, som er mobilsjef i ZTE Norge.

Telefonene vil bli vist på ZTEs stand på Mobile World Congress i Barcelona 27.-30. februar. Amobil er selvfølgelig tilstede på messen, og vil holde deg oppdatert gjennom hele uken.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen