Landskampen mot Kypros ble historisk

Kveldens kamp fra Ullevaal kan sees i 3D.

Landskampen mot Kypros ble historisk

Men det hadde mer å gjøre med dimensjoner enn resultater.

Hvis du er av typen som aldri får nok av fotball, og samtidig er Canal Digital-kunde, har du en god grunn til å pusse 3D-brillene i kveld. For endelig vil du kunne nyte synet av et drøyt snes svette fotballspillere i herlige tre dimensjoner.

Kveldens kamp vil nemlig også skytes i 3D i tillegg til den vanlige sendingen, og blir den første landskampen produsert i dette formatet. Kampen går derfor på en måte inn i historien uansett om Norge vinner med ørti mål over Kypros eller ikke.

Produksjonen blir gjort fra Skandinavias første 3D-klare TV-produksjonsbuss, og fem 3D-kameraer skal sørge for å dekke alle de nødvendige vinklene i oppløsningen 960 x 1080i.

Dette trenger du

For å kunne glo på kveldens sportslige 3D-gig må enten du eller naboen ha et 3D-klart fjernsynsapparat, matchende grilldress 3D-briller og HD-dekoder fra Canal Digital. Potetgull og brus er valgfritt.

Kampen vil gå på en kanal som har fått navnet TV 2 3D, og denne du finner på kanalplass 169 dersom du har parabol. Er du kabelkunde vil den ligge på plass 93. Husk også at du må sette TV-en din i "side by side"-modus for å se kampen i 3D.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen