Lampen som kjefter for deg

Har du noengang glemt å gi viktigere beskjeder videre? Eller er du kanskje bare lei av å sitte oppe å vente på samboeren din hver kveld? Her er løsningen - en taleopptaker med innebygd lampe og bevegelsessensorer.

Alt man trenger gjøre for å lagre et talenotat er å trykke inn en knapp på enheten og si det man måtte ha på hjertet. Lydklippene kan ha en varighet på opptil 20 sekunder.

Det geniale med den snakkende lampen er at den har en sensor som registrerer bevegelse. Når noen passerer enheten skrur den altså på lyset automatisk og spiller av lydklippet som er spillt inn.

Det er også mulig å skru av talefunksjonen, slik at enheten bare fungerer som en lampe, som slår seg automatisk på når man går inn i rommet.

Det er lett å se for seg den klassiske seriestripen der mannen skal snike seg ubemerket inn på soverommet, der kona ligger og sover..

De som måtte være interessert i et eksemplar kan bestille dette på nettstedet compactimpact.com. Prisen for enheten er $75, noe som tilsvarer rundt 500 norske kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen