Lagringsplass er viktigst

Med stadig større fokus på musikk, er Nokia og mange av de andre mobilprodusentene allerede godt inne i kampen om verdens MP3-kunder. Finnene lanserte for eksempel i høst sitt eget kvalitetsstempel for musikktelefoner, Nokia XpressMusic, som et motsvar til Sony Ericssons Walkman-merke.

For å være helt sikre på at de tenker i de samme baner som sine kunder, har Nokia spurt 900 nordiske ungdommer om hva de synes er viktigst når de skal kjøpe seg ny musikkspiller.

Av de spurte svarte 33 prosent at lagringskapasitet var det aller viktigste. På andreplass kom lydkvaliteten, med 30 prosent av stemmene. 25 prosent svarte at de syntes spillerens farge og design var aller viktigst.

Det minst viktige var om spilleren kom fra en kjent produsent og hva den kostet. Bare 6 prosent satte prisen høyest på listen, mens 5 prosent gikk etter merke når de skulle ha seg ny musikkspiller.

Over 30 prosent av ungdommene svarte også at de kunne tenke seg å lagre musikk på mobiltelefonen sin.

Ikke overraskende kom undersøkelsen frem til at dagens MP3-spillere går en dyster fremtid i møte. Over halvparten av deltakerne svarte i følge Mobil at "MP3-spilleren snart kom til å bli umoderne og vil erstattes av noe annet og bedre". Om denne konkusjonen har rot i virkeligheten, kan det sies å være svært heldig for Nokia, siden MP3-spillerens død vil gi større plass i markedet for deres musikkmobiler.

(Kilder: Mobil)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen