Lager Radiohead musikken til Choke?

Radiohead nekter plent for å ha noe med den satiriske filmen "Choke" å gjøre, men ryktene skal ha det til at det engelske suksessbandet vil komme til å bidra med hele soundtracket til Chuck Palahniuks roman fra 2001, "Choke".

Den psykologiske satiren
Den psykologiske satiren "Choke" vil muligens trekke spente Radiohead-fans til kinosalene i høst. Allikevel gjenstår det å se om det blir noe Radiohead-rock å spore i filmmusikken.

Radiohead-ivrig forfatter

En talsperson for bandet har gått ut og sagt at ingen har hørt et pip om at bandet vil komme til å stå for filmens soundtrack.

The Reckoner, en låt tatt fra Radioheads seneste album - "In Rainbows" vil dog bli brukt som avslutningslåt over rulleteksten. Forfatteren på sin side, har nettopp avslørt at han hørte mye på bandets 1993-debut "Pablo Honey", og ble meget glad da bandet gikk med på et samarbeid. Han kunne fortelle med stor entusiasme til BBC 6Music:

- Jeg sluttet å tro på mitt eget liv i daværende øyeblikk! Livet mitt er bare for utrolig til å tro på lenger. Det er en drøm.

Premiere i november

Regissør Clark Greggs film vil ha stjerner som Anjelica Huston og Sam Rockwell på rollelisten. "Choke" handler om en sexfiksert svindler som drar fra restaurant til restaurant og later som han blir kvelt for å få utbetalt forsikringspenger til sin syke mor.

Filmen "Choke" vil debutere på lerretet i november.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen