Lager Motorola-bil

En tidligere Maserati-modell

Motorola får aldri nok av samarbeidspartnere. Det siste året har vi kunnet lese om samarbeidsavtaler med brilleprodusenten Oakley, snowboardutstyrsprodusenten Burton og designselskapet Boost Mobile for å nevne noen.

Denne gangen ønsker Motorola å lage en høyteknologisk bil sammen med samarbeid med designselskapet Pininfarina og den italienske bilprodusenten Maserati. Det er Pininfarina som står bak det smekre designet på bilene til Maserati og Ferrari.

Den foreløpige prototypen illustrerer godt Motorolas konsept med "sømløs mobilitet". Drømmen på hjul skal være spekket med ny teknologi uten å forstyrre eller forvirre sjåføren. Designet benytter seg også av nye og spennende måter å kommunisere på med personer. Den skal for eksempel ha et hologramliknende display i vinduet som viser bilens egenskaper og funksjoner. Det vil si at displayet henger "i løse luften", uten noen form for bakgrunn.

Rundt omkring i bilen er det plassert en mengde kameraer. På den måten kan passasjerene dele sin opplevelse av å sitte i bilen med hverandre. Et sentralt
navigasjonssystem gjør at sjåføren kan styre og kontrollere bilen med hjelp av et vell av justerbare funksjoner.

Bilen er også miljøvennlig. Den er konstruert av kun fornybare materialer, istedenfor materialer som ikke kan gjenvinnes. En hybridmotor gjør det i tillegg mulig å bytte fra benisn til strøm på seks minutter.

Idéen til denne bilen ble skapt av Pininfarina Extra, som er en divisjon av Pininfarina Group. Pininfarina Extra har samarbeidet med Motorola om designet på mange av deres håndholdte enheter. Maseratis nye vidunder skal stilles ut på det internasonale motorshowet i Geneve i 2005.

Hva en slik bil vil kunne komme til å koste, samt hvor i verden den vil bli tilgjengelig, er foreløpig uvisst.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen