Lager Lamborghini-mobil i karbonfiber

Asus har bekreftet noen få spesifikasjoner til sin Lamborghini-mobil, ZX1. Den nye telefonen har allerede blitt vist frem på elektronikkmessen Cebit i mars, men den har aldri blitt offisielt lansert og spesifikasjonene har ikke blitt avduket før nå.

Det produsenten har bekreftet, er at ZX1 er bygget i materialer som karbonfiber og rustfritt stål, og blir dermed trolig ikke blant de billigste telefonene på markedet.

Styr den med tommelen

Den nye telefonen kjører Windows Mobile 6 og har trykkskjerm, slik at den er en ekte smarttelefon. Dermed kan du redigere dokumenter og kjøre flere programmer samtidig. På toppen av dette operativsystemet skal det være et eget brukergrensesnitt som gjør at du kan styre telefonen enklere med tommelen, i likhet med for eksempel HTCs telefoner i Touch-serien. Også dette har produsenten bekreftet.

Under panseret til ZX1 ser det ut til at du vil finne en prosessor med klokkehastighet på 400 MHz eller raskere. Telefonen skal støtte super-3G og 3G. Om den også støtter Edge er foreløpig ikke kjent. Skjermen skal være 2,8 tommer stor og trykkfølsom.

Det er ikke helt bekreftet at telefonen får GPS, men på Cebit-messen var GPS blant spesifikasjonene som ble gitt. Når telefonen blir offisielt lansert eller når den kommer til butikkene er ukjent, men siden Asus allerede har vist den frem og bekreftet spesifikasjonene er det ingen tvil om at telefonen er ekte.

(Kilder: Reghardware)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen