Lager 8-timers Superman epos

Historien skal følge Kal-El (på jorden bare kjent som "Superman") fra hans fødsel på Krypton for 1000 år siden, helt frem til der han er den siste skapningen på jorden. Filmmagasinet Empire har tatt en prat med Millar om hans kommende prosjekt:

Vi satser på at Millars visjon blir noe litt annet enn dette.
Vi satser på at Millars visjon blir noe litt annet enn dette.

Ukjent Hollywood-regissør

Millar har jobbet tett med en "stor Hollywood action-regissør" - som han nekter å oppgi navnet på - med en ide som han har kalt et "Magnus Opus" av Superman-historier. Planen er å lage en 8-timers historie fordelt på 3 filmer som skal slippes med ett års mellomrom.

- Det kommer til å bli litt som Michael Corleone i "Gudfaren"-filmene. Du vil se hans opprinnelse, hvordan han blir den han er, og hvor det til slutt fører ham. "The Dark Knight" viste at det er mulig å lage en seriøs film ut av en tegneserie, og jeg tror filmstudioene er modne nok for å høre på disse typer av ideer nå.

Noe annerledes

- Problemet med "Superman Returns" var at den ikke var relevant. Det var litt som hvis "Return of the Jedi" hadde blitt lansert 28 år etter "Empire Strikes Back". Jeg kan forså hva Bryan Singer hadde i tankene. Han ønsket å hedre Richard Donners originale visjon, men jeg synes man skal hedre noe ved å lage noe komplett annerledes.

Så får vi bare håpe at Millars prosjekt blir som superhelt-filmenes svar på "Gudfaren".

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen