Lærer deg speilrefleks - rett på kamera!

Lærer deg speilrefleks - rett på kamera!

...men kun for deg med Canon-kamera

Canon har nylig sluppet en serie med video-guider for entusiast- og proffmodellene:
Canon EOS 5D Mark II, 5D Mark III, 1D X, 1D Mark IV, 7D og 60D. Videoene tar for seg mange av de avanserte funksjonene på kameraene, - når og hvordan de best kan brukes og det hele på en svært enkel, men samtidig grundig måte.

Canon skal ha skryt for å komme med bedre løsninger enn de ganske så uoversiktlige brukermanualene på hundrevis av sider som følger med kameraet. Ettersom nyere kameraer har svært gode skjermer, samt en brukbar høyttaler, vil du alltid ha med deg en videoavspiller om det er noe du lurer på ute i feltet. Plugg i minnekortet der du har lagret alle de nødvendige tutorial-videoene og få svar i HD-kvalitet på minuttet. OBS: Videoene fungerer og må avspilles på samme måte som videoklipp man selv har tatt opp - det vil si at du må bla deg fram til riktig video!

Les også: Kraftig oppdatering av Canon EOS 7D

Skjermbilder fra en av videoene.
Skjermbilder fra en av videoene.

Er du for eksempel usikker på hvordan du skal få mest mulig ut av Canons nye autofokussystem som sitter i både Canon EOS 1D X og 5D Mark III - da bør du ta en titt på de respektive kameraene her:

Din nye kino.
Din nye kino.

Lurer du på hvordan du skal få filmene over på minnekortet, har Canon laget en guide for dette også (du trenger isåfall programvaren som fulgte med kameraet). Om du trenger hjelp utover dette, er kommentarfeltet nedenfor en utmerket plass å spørre.

Les også: TEST: Canon EOS 5D Mark III - Legenden er tilbake

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen