Lækker skjerm

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Tynt og lekkert med mye minne og stor skjerm.
T700: Tynt og lekkert med mye minne og stor skjerm.

Sony har lansert to nye kompaktkameraer. Den mest interessante modellen bærer navnet Cyber-shot DSC-T700, og er etterfølgeren til T300. Spesifikasjonene er i stor grad like, men enkelte spennende nyheter er å finne.

Den 8,9cm ( 3,5 tommer) store trykkfølsomme skjermen har en oppløsning på 921 000 punkter (640x480 piksler), noe som bare Sony har på kompaktkameraer. Dette gir deg en svært skarp skjerm som er lett å jobbe med.

Mens andre kameraer har noen få megabytes internminne, har T700 like godt 4GB. Det betyr at du kan lagre et svært stort antall bilder i kameraet, og bruke kameraet som fotoalbum. Det er lagt inn gode albumfunksjoner for nettopp slik bruk.

Sony har tidligere hatt et tilsvarende kamera med samme oppløsning og mye internminne – DSC-G1. Men det var stort og klumpete og ble aldri noen suksess. T700 derimot er tynt og lekkert, og skjerm og internminne tar ikke opp ekstra plass, ser det ut som

Bortsett fra disse egenskapene er kameraet relativt normalt. Kameraet er i metall med skyvedeksel foran objektivet, som gir et solid og godt beskyttet kamera.

10 megapiksler og 4x optisk zoom med objektivet internt i kameraet er ikke uvanlig lenger. Av funksjonalitet, har Sony blant annet puttet inn skyggejustering, slik at du får bedre resultat på kontrastrike motiver. Det er også en automatisk utløser som reagerer på smil, slik at kameraet tar bildet når personene i bildet smiler. Det er også ansiktsdetektering, som fokuserer og eksponerer etter ansikter. Så nå kan du bare stå der og holde kameraet, og så gjøre kameraet hele jobben for deg, hvis du ønsker det.

Begge modeller er tilgjengelige i flere farger
Begge modeller er tilgjengelige i flere farger

Lillebror, T77, har stort sett de samme egenskapene, men har 3 tommers skjerm og bare 15MB internminne, og har dermed heller ikke albumfunksjonene til T700.

Du kan få kjøpt kameraene neste måned. For T77 må du veiledende ut med 2490,- kroner, mens T700 koster 500 kroner mer.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen