Lader med idiotsikring

Lader med idiotsikring

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Mobilen skrev denne uken om superladeren Power4all fra Targus som lader alt fra bærbare maskiner til ørsmå mobiler. Targus er derimot ikke alene om å satse på lademarkedet og ansmann har kommet med en lader som ikke bare fungerer til å lade det meste, men som også er idiotsikker.

Les også: Én lader til alt.

Tar det meste av dingser og batterier
Laderen Digicharger Vario Pro kan lade både vanlige AA og AAA-batterier, mobiltelefoner, GPS-er og kameraer. Laderen tar også det meste av dingser som lades via USB. Laderen er i tilegg spesialdesignet for å takle videokamerabatterier av Sony Info-Lithium-typen og Li-ion.

På laderen er det plassert et eget display hvor du kan se hvor mye batteriet er ladet og som også gir informasjon om spenningen på batteriet.

Idiotsikker lader
Det beste med laderen er at den er komplett idiotsikker. Om du setter et batteri inn i selve ladegropen har det lite å si hvilken vei du setter inn batteriet . Laderen analyserer nemlig batteriet og finner selv ut hvor pluss- og minus-polen er. Her skal det altså ikke mulig å gjøre feil.

Hvor effektiv laderen er i praksis vet vi ikke, men her er det gode muligheter til å fjerne mye kabelrot. Det følger også med en tilkobling for å hente ut strøm fra bilbatteriet med laderen. Laderen har en utsalgspris på 699 kroner i Norge.


Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen