Lader alt - overalt

Er du en av dem som har en telefon for hver ukedag, og bare har forskjellige merker? Da er kanskje en USB-adapter noe for deg.

Universell frihet
USB-adapteren blir levert med fem forskjellige ladekontakter. Både Nokia, Sony Ericsson, Motorola, Samsung og Siemens sine mobiltelefoner kan lades med den praktiske oppfinnelsen. Alt man trenger å gjøre er å koble USB-pluggen til en datamaskin og sette på den kontakten man trenger

Deretter plugger man kontakten inn i mobiltelefonen, som så blir ladet. Det skal sies at det av diverse grunner ikke er alle produsenter som er like glade i uorginale ladere, men det er en annen sak.

Lad telefonen i solen
Noe som gjør oppfinnelsen enda mer interessant er muligheten for å bruke et solcellepanel som energikilde. Solar EFX er en bærbar strømforsyning som både er praktisk og miljøvennlig - perfekt for hyttebruk. Går man tom for batteri kan man enkelt og greit legge mobiltelefonen på lading i solen.

Solar EFX har i tillegg interne batterier, som blir ladet når enheten ligger i solen uten at en mobiltelefon er tilkoblet. Dette gjør at man kan koble til telefonen om natten og lade den med strømmen som har blitt samlet opp i den perioden Solar EFX har vært i sollys.

Den eneste forholdregelen man må passe på er at Solar EFX ikke ligger i solen når det begynner å regne - enheten tåler nemlig ikke vann.

De som måtte være interessert i mer info om produktet kan sjekke ut hjemmesidene til EFX.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen