Lader alle batterier

Alle som er på reise av og til vet hvor lett det er å glemme laderen hjemme. For forretningsreisende kan en slik forglemmelse være synonymt med katastrofe, da viktige millionavtaler og møter kan gå fyken på grunn av et utladet mobilbatteri.

Derfor har det amerikanske selskapet TeleAdapt laget The AnyFill, som kan sies å være Guds gave til den forretningsreisende. The AnyFill er en universallader, som skal være i stand til å lade nærmest hvilket som helst mobilbatteri.

AnyFill er i første omgang tiltenkt hotellnæringen, og planen er at hoteller skal kunne tilby sine gjester lading av mobilbatteriet hvis de har glemt sin egen lader hjemme.

The AnyFill er testet med fire hundre forskjellige batterier, og produsenten garanterer at superladeren er i stand til å lade 90 prosent av verdens forskjellige mobilbatterier.

Når et mobilbatteri behøver lading, plasseres det ganske enkelt i en skuff på AnyFill. En leser i laderen gjenkjenner batteritypen, måler energinivået og starter ladingen.

Å lade en telefon i resepsjonen på et hotell virker ikke spesielt fristende med tanke på at noen telefoner trenger flere timers lading for å fylles helt opp. AnyFills spesialitet er derfor å lade batteriet ditt så hurtig som mulig. 10 minutters lading gir batteriet tilbake 65 prosent av dets energi, mens 20 minutter i laderen gir et energinivå på 95 prosent.

AnyFill er utstyrt med en stemme som høflig forteller deg når ditt batteri er ferdigladet.

Selv om AnyFill først og fremst er laget med tanke på hotellnæringen, har amerikanske statsborgere anledning til å kjøpe laderen til privat bruk. Prisen er imidlertid noe stiv, nemlig drøye 5 000 kroner.

(Kilde: TeleAdapt)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen