Lad opp i utlandet

Det er medlemskapet i mobilalliansen Starmap som gjør at Telenor nå kan tilby alle sine RingKontant- og djuice kontant-kunder å kjøpe ladekort i utlandet, skriver Telenor i en pressemelding. Ved å kjøpe ladekort fra de ulike allianse-operatørene kan kundene lade opp sin ringekonto på samme måte som de i dag gjør det med Telenors ladekort i Norge.

Enklere
- Med den nye løsningen gir vi våre kunder økt fleksibilitet og det blir enklere for dem å lade ringekontoen når de er på reise. I tillegg kan selvfølgelig våre kunder fortsatt lade via SMS og Internett når de er i utlandet, sier direktør Telenor Privat Mobil, Jon Erik Haug.
 
Telenors kunder kan kjøpe ladekort gjennom operatører i åtte land: O2 i Storbritannia, Irland og Tyskland, Wind i Italia, SONOFON i Danmark, Amena i Spania, sunrise i Sveits og Pannon i Ungarn.
 
Starmap Mobile Alliance har elleve medlemmer: Amena (Spania), Eurotel (Tsjekkia), O2 (Tyskland, Storbritannia og Irland), ONE (Østerrike), Pannon (Ungarn), SONOFON (Danmark), Sunrise (Sveits) Telenor (Norge) og Wind (Italia). Det totale antall abonnenter hos medlemmene er på over 63 millioner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen