Lad iPod i bilen

Er du en av de som ikke bruker sigarettenneren i bilen til noe som helst? I stedet for å begynne å røyke kan du heller bruke den til å lade iPod-en din.

Dette er iPod-laderen Jupiter, laget av Radius. Jupiter er en ladestasjon for iPod, som du enkelt og greit putter inn i sigarettenneren i bilen din. Har du iPod Shuffle, finnes billaderen også i en spesiallaget USB-versjon.

I tillegg til å lade iPod-en din, inneholder ladestasjonen en FM-sender, slik at du kan høre iPod-musikken din på bilstereoen. Du kan også plugge inn en minijack-plugg om du vil høre på musikken med hodetelefoner.

Genialt? Her er ulempen: På grunn av den korte avstanden mellom laderen og iPod-en, vil den i de fleste biler kollidere med andre gjenstander i nærheten av sigarettenneren, og dermed ikke få plass.

Og hvis du likevel fikk lyst på et eksemplar av Jupiter, kan Engadget opplyse om at du sannsynligvis bare vil få tak den i Japan, i hvert fall på nåværende tidspunkt. Prisen på Jupiter skal være $50, eller omtrent 500 kroner inkludert moms og frakt.

(Kilder: Engadget)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen