Lad telefonen med hoppetau
Teknofil
(Bilde: Uncharted Play)

Lad telefonen med hoppetau

Slå to fluer i en smekk.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hvis vi sier at du bruker litt for mye tid med en elektronisk duppedings i klypene, så tipper vi at de færreste der ute vil protestere på den påstanden.

Derfor har vi funnet frem en gadget som vil gjøre godt for både deg og telefonen din, og som kanskje vil være perfekt å ha utpå nyåret dersom det ble litt for mye mat under julekosen. Vi snakker om et hoppetau som kan lade telefonen din!

Den rette motivasjonen?

Med hoppetauet fra Uncharted Play blir det nemlig svært enkelt å utføre de vanlige treningsrutinene. Ikke bare er du ett steg nærmere drømmekroppen, men du sikrer samtidig at telefonen har nok strøm slik at du kan oppdatere Facebook-vennene dine om at du akkurat har trent.

Ladejobben sørger et par oppladbare batterier for, som er koblet til to dynamoer i hvert sitt håndtak. Er du i skikkelig god form kan du kanskje klare deg uten den vanlige mobilladeren, og hvis du har planer om å delta i sommer-OL i Rio de Janeiro i 2016 – da bør du lade telefonene til hele familien.

Og ikke minst – strømregninga blir mindre. Vel, det vil si, hoppetauet koster nesten 800 norske kroner, og i første omgang er det kun produsert hundre stykker. Det skal med andre ord noen år med hopping til før pengene er spart inn.

Dersom du foretrekker tradisjonelle ladere:
Vi viser deg hvordan du lader mobilen raskere
»

 (Kilde: Dvice)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen