Laber interesse for Windows XP N

Microsoft startet levering av en spesiell versjon av Windows uten Windows Media Player i sommer. Det er snakk om Windows XP Home Edition N og Windows XP Professional N. Denne lanseringen kommer i forbindelse med enighet med Europakommisjonen fra mars 2004. Microsoft ble enige med kommisjonen om å lage en Windows-versjon uten Windows Media Player innebygd. Poenget er at brukerne skal selv kunne velge hvilket multimediaprogram de eventuelt installerer og bruker.

Før lanseringen av Windows XP N gikk det rykter om at det var liten interesse for denne spesialversjonen av Windows hos PC-leverandører, men denne Windows-versjonen skal kun være tilgjengelig i PCer med ferdiginstallert Windows.

Det viser seg nå at en rekke store PC-leverandører i Storbritannia og resten av verden har ingen planer om å tilby PCer med Windows XP N installert. Det skal kun ha vært Fujitsu Siemens som i det hele tatt har vurdert dette, men kun hvis kundene ønsket det. Til nå har ingen kunder meldt sin interesse for Windows XP N.

PC-kjeder i Storbritannia har ikke planer om å velge Windows XP N fremfor originalversjon av Windows XP siden de kan tilby originalversjonen for samme pris.

Les mer om Windows XP N på winsupersite.com.

Kilde: CNET news.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen