La mobilen mase deg i form

Alternativ tekst mangler

Den store trenden på norske treningsstudioer for tiden er å leie en personlig trener. Treneren skal gi deg motivasjon og veiledning, samt tilbakemeldinger på hvordan du ligger an i forhold til treningsprogrammet ditt.

Problemet med en menneskelig personlig trener er at det gjerne koster noen hundrelapper for en liten time, noe som ofte er like mye som månedsavgiften på treningssenteret.

Mobilen blir treningsveileder
Svenske Mycoach har lansert en langt rimeligere løsning. De vil nemlig slenge kostholds- og treningseksperten Jim Roslund (som har fått navnet "Slim Jim") inn i mobiltelefonen din, slik at han kan passe på at du holder deg i aktivitet.

Mycoach sin tjeneste er basert på å gjøre de fysiske anstrengelsene dine om aktivitetspoeng. For eksempel vil økter med lav intensitet, for eksempel en spasertur, gi deg 100 poeng i minuttet. Høyintensitetstrening som bandy eller løping vil gi 250 poeng.

Velg målet selv
Målet er å samle mest mulig poeng i løpet av dagen. Du setter selv grensen for hvor mange poeng du vil ha som dagsmålsetning. Dersom du når målet ditt vanker det skryt, og dersom du mislykkes får du oppmuntring og tilbakemelding på hvordan du ligger an i forhold til målet. Du får også et daglig treningstips fra "Slim Jim".

Den minste grensen for aktivitetspoeng ligger på 500 poeng, noe som tilsvarer fem minutters vanlig gange. Ifølge MyCoach sine nettsider må du opp på 2000 poeng daglig for å unngå vektøkning, mens den anbefalte poengsummen for optimale helsemessige resultater ligger på mellom 10 000 og 12 000 poeng. Det tilsvarer rundt to timer med lav intensitet eller tre kvarter med høy intensitet.

Som medlem i Mycoach får du en konto på internett, der du kan fylle inn resultatene for hver dag, slik at du kan følge med på utviklingen din over tid. Her kan du også sende inn spørsmål direkte til Jim Roslund.

Tjenesten koster 98 svenske kroner per måned, eller 49 kroner i måneden dersom du binder deg for et år. Mer informasjon om Mycoach finner du på selskapets hjemmesider.

(Kilder: Mycoach, Mobil.se)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen