La kaninen melde været

Alternativ tekst mangler
(Bilde: Nabaztag)

Får du ikke lov til å ha kanin hjemme? Eller kanskje du er allergisk? Da kan du skaffe deg et eksemplar av den interaktive kaninen Nabaztag, og i tillegg få værmeldingene på kjøpet.

Nabaztag, som betyr kanin på vestarmensk, er en liten dings med støtte for Wi-Fi. Det betyr at du kan koble den opp mot internett, slik at den alltid er online. Fordelene ved å ha en kanin på nett er flere. For det første kan Nabaztag til en hver tid gi deg værmeldingen for alle steder i hele verden.

Nabaztag kan kommunisere på flere måter. Den kan spille musikk for deg, lese opp informasjon og deg, og blinke med forskjellige farger på forsiden. I tillegg bruker den lille kaninen ørene til å gi deg budskap om alt fra været, beskjeder og kommunikasjon med vennene dine, som naturligvis også har kjøpt deg ett eksemplar av Nabaztag.

Melder været med ørene
Hvis du for eksempel ber om å få vite værmeldingen på hjemstedet ditt hver morgen, vil ørenes bevegelser samt fargene som blinker på kaninens forside fortelle deg om det er regn eller sol hjemme.

Om noen av dine venner flytter til den andre siden av kloden, kan dere kommunisere via hver deres Nabaztag. Du kan nemlig sende både beskjeder og musikk til dine venners Nabaztag, som så videreformidler informasjonen til sine eiere.

Alt dette er mulig ved at du kobler din Nabaztag til internettforbindelsen din hjemme. På den måten får Nabaztag sin egen identitet i nettverket, på lik linje med en annen datamaskin eller en skriver.

Nabaztag er for øvrig knappe 23 centimeter høy, og skulle dermed få plass på de fleste skrivepulter eller nattbord.

Foreløpig er ikke Nabaztag tilgjengelig i Norge. Men du kan få kjøpt deg ett eksemplar i Sverige, nærmere bestemt i butikken Melta i Göteborg. Prisen ligger i følge Mobil.se på rundt 1500 svenske kroner.

den lille kaninens egne nettsider finner du mer informasjon om Nabaztags funksjoner og muligheter.

(Kilder: Nabaztag, Mobil.se)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen