La Homer Simpson vise vei
Teknofil

La Homer Simpson vise vei

TomTom kom for ikke lenge siden med mulighet for at du kunne laste ned stemmeimitasjoner av Kylie Minouge eller Brad Pitt slik at disse kunne guide deg på din GPS. Og hvem kan vel si nei takk til en Brad Pitt som rekalkulerer? Nå satser TomTom på ny og denne gang er det Homer Simpson som skal vise bilførere riktig vei.

Doh!
TomTom melder i dag at de lanserer en ny nedlastningstjeneste slik at du kan bytte ut dagens noe kjedelige stemme med selveste Homer Simpson. Han vil lede vei med både velkjente kvasifilosofiske utsagn som for det meste handler om mat. Tidligere kjendisstemmer for TomTom har bestått av innleide imitatorer, men denne gang har TomTom gått inn i et samarbeid med TV-selskapet Fox for å få den ekte Homer Simpson på plass.

- Homer Simpson har en av de mest gjenkjennbare stemmene i underholdningshistorien, sier Elie Dekel, visepresident ved lisensierings og markedsavdelingen i Fox i en pressemelding. - Vi har gått sammen med TomTom for å feire The Simpsons 20-årsjubileum med en tjeneste som vil gjøre sommerens lange bilturer morsommere, legger han til.

For mange fans vil dette utvilsomt bli en opplevelse utenom det vanlige. Det spør likevel om du virkelig tør å stole på anvisningene denne mannen kommer med. Her kan du selv lytte til noen eksempler og laste ned den nye tjenesten.

Populære kjendiser
Homer Simpson, Brad Pitt og Kylie Minouge er ikke de eneste kjendisene du kan velge mellom for å guide deg på turen. Det fins også en versjon med John Cleese tilgjengelig. Ifølge TomTom er kjendisstemmene svært populære.

- Kjendisstemmer er de mest populære nedlastingstjenestene vi tilbyr brukerne for å gjøre kjøreopplevelsene deres personlige. Med Homer Simpson i GPS’en får man ikke bare en trygg og behagelig kjøretur, man blir også underholdt på veien, sier salgssjef i TomTom Norge, Tore Bjørnsengen.

Det er verdt å bemerke at for de som sitter på og ikke er fans av hverken John Cleese eller Homer Simpson så kan disse stemmene fort bli vel mye av det gode.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen