Illustrasjonsbilde

Teknofil La ut pinlig bilde av datteren som straff

Illustrasjonsbilde

La ut pinlig bilde som straff

Mor gjorde tenåringsdatter så flau på Facebook at jenta ba om ris isteden.

Husker du da du var liten og gjorde ugagn, og at mora di som straff dro deg fremfor vennene dine for å gjøre deg flau og skamfull? Du bør være glad for at Internett ikke var utbredt da, noe denne saken illustrerer.

Den amerikanske forfatteren ReShonda Tate Billingsley fant ut at hennes 12 år gamle datter hadde tatt bilde av seg selv med fotoappen Instagram – sammen med en flaske vodka og teksten «Jeg skulle ønske jeg kunne drikke dette!»

Gjett om mor ble sur da! Og hva gjorde hun som straff?

Delt 11 000 ganger

Billingsley tvang først datteren til å poste et nytt bilde på Instagram, hvor hun holdt en plakat med teksten «Siden jeg legger ut bilder av meg selv med sprit, er jeg åpenbart ikke klar for sosial media og vil ta en pause til jeg lærer meg hva jeg burde og ikke burde poste. Ha det bra.»

Deretter la Billingsley ut bildet på sin egen Facebook-side, hvor det ble delt over 11 000 ganger og har fått oppmerksomhet fra ulike massemedier.

– Jeg trodde hun visste bedre, sier Billingsley til ABC News, og forteller videre at hun tidligere har advart datteren, som ikke har egen Facebook-konto, om å være forsiktig med hva hun legger ut på nettet.

– Hun trodde sikkert det var greit fordi hun tenker at siden hun selv ikke drikker, er det ikke noe problem. Men det hun ikke innså var at et bilde som det fremdeles kan sende feil beskjed til en fremtidig arbeidsgiver eller virke forlokkende for en potensiell overgriper.

– Ettersom hun hadde blitt advart tidligere, tenkte jeg at jeg måtte slå til hvor det svir mest, legger Billingsley til. Og svi gjorde det.

Tryglet om ris

Etter å ha forklart straffen for datteren, ble jenta «fra seg». – Hun tryglet faktisk om å få ris isteden, forteller Billingsley.

Dagen etter hadde datteren imidlertid lagt det hele bak seg. Ifølge mora vil datteren tenke seg om to ganger neste gang hun skal legge ut et bilde av seg selv på nettet.

Syns du dette var en passende straff? Har du noen andre eksempler på oppfinnsomme straffemetoder fra foreldre som dette på Internett? Del det gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

(Kilde: ABC News)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen