La en alien sprette ut av brystet ditt

Har du ikke alltid drømt om å oppleve dette? En app gir deg nå muligheten – med livet inntakt. (Bilde: Fingerfunk HQ, YouTube)

T-skjorte lar en alien sprette ut av brystet ditt

Utvidet virkelighet lar deg gjenoppleve det traumatiske øyeblikket fra filmen Alien.

En av de kanskje mer legendariske og minneverdige øyeblikkene fra filmens verden er scenen der et lite monster spretter ut av brystet til et stakkars, intetanende besetningmedlem ombord på romskipet Nostromo. Filmen var Alien fra 1979, og både monsteret og filmserien har siden skrevet seg inn i filmhistoriebøkene.

Nå kan du trygt gjenoppleve den traumatiske hendelsen på en av dine venner, takket være litt moderne magi og teknologi. Ved hjelp av en app og en spesiell T-skjorte, har noen folk utviklet et system med såkalt utvidet virkelighet, eller augmented reality. Dette gjør at du kan se det lille krapylet sprette ut av en brystkasse gjennom kameraet og skjermen på en smarttelefon eller et nettbrett.

Selskapet Fingerfunk selger den spesifikke T-skjorta, og ved hjelp av en app til iOS eller Android kan du «nyte» synet av en såkalt «chestbuster» i aksjon på en som har på seg klesplagget.

Udyret har nemlig blitt programmert til å sprette ut av brystet når som helst, slik at det hele blir hakket mer spennende. T-skjorta koster rundt 30 dollar (175 kroner), men du kan også laste ned det spesielle sporebildet fra nettsiden til Fingerfunk og overføre det til din egen trøye gratis.

Se den brystsmerteframkallende demonstrasjonen av opplegget på YouTube:


(Kilde: Digital Trends)

Lik oss på Facebook du også.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen