Kyss hvem du vil

Kyss hvem du vil

I stedet for å blåse nytt liv i trenden Happy Slapping, har en gruppe franske studenter kommet opp med et langt mer kjærlig og ømt alternativ.

Der hvor Happy Slappere overfalt og slo fremmede mens de mobilfilmet det, snur StreetKisserne det hele på hodet og bytter ut volden med det de selv omtaler som ”urban mykhet” – i form av kyss.

StreetKiss går ut på å kysse en tilfeldig person du treffer på gaten, bussen, banken eller hvor du ferdes, filme det med mobilen og laste opp filmen på nettsider som for eksempel YouTube.

Konverter til PC
Ideen til de franske studentene virker langt bedre enn å skulle slå vilt fremmede, og endelig har man kanskje en grunn til å kysse den kjekke karen på bussen eller den søte snella på super’n. Film det hele selv, eller allier deg med en venn eller venninne.

For å delta i StreetKiss, kan det være greit å ha en måte å få vist frem filmen i etterkant. Enten kan du sende filmen som MMS, ellers kan det være greit å laste den over på datamaskinen og konvertere den fra .3gp (det vanligste mobilvideoformatet) til noe de fleste mediespillere klarer å spille av.

Dette kan du gjøre gjennom en rekke konverteringsprogrammer, som for eksempel Total Video Converter.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen