Kyss-meg-måleren tester ånden din

Kyss-meg-måleren tester ånden din

På engelsk kaller de den en ”Kiss me meter”, altså en ”kyss-meg-måler” om vi skal prøve å oversette til norsk.

Trykk inn en knapp, vent et par sekunder og – idet det grønne lyset tennes – blås kort på åndemåleren. Kryss dernest fingrene og vent et kort øyeblikk mens pusten din kvalitetssjekkes før kyssedommen foreligger.

Resultatet leser du straks av på en av de hjerteformede smålampene som via fargekoder forteller deg om det er trygt å nærme seg en annens munn, eller om det må akutte, munnhygieniske tiltak til før du setter inn støtet – unnskyld, smasket.

Avansert elektronikk
Apparatet er lite, men la ikke størrelsen lure deg. Dette er ikke noe som kommer dettende ut av en billig plastkule du vrei ut for en femmer i leketøysapparatet på Rimi’n, men tvert om et lite stykke avansert elektronikk.

Produsenten, det koreanske selskapet Seju Engineering, bedyrer at apparatet sjekker pusten din for hvitløksånde, røyklukt, løkstank og svovelgasser som for eksempel hydrogensulfid.

Til slutt måles kyssbarheten din opp mot forekomsten av disse plageåndene, og resultatet fargekodes innenfor en skala som strekker seg fra grønt (kyssbar!) til rødt (finn fram tannbørsta!).

Festes til mobilen
Koreanerne har konstruert måleren så den kan festes til mobilen, slik at du alltid er garantert å ha den for (h)ånden når kyssing brått er nært forestående.

Hvordan vet vi at dingsen faktisk fungerer? Det gjør vi ikke. Vi vet bare at oppfinnelsen tidligere denne måneden ble presentert under elektronikkmessen CES i Las Vegas, og at den koreanske produsenten leverer annen elektronikk som kan sies å være betryggende beslektet, så som gassalarmer og promillemålere.

Kyssedingsen kan bli din for rundt omkring 250 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen