Kissenger til høyre vil overføre kyssene dine over avstand.
Teknofil
Kissenger til høyre vil overføre kyssene dine over avstand. (Bilde: iStock Photo, Lovotics.com)

Kyss kjæresten på avstand med dette egget

Kissenger lar deg kline over nett.

Vi har tidligere skrevet om maskiner som gjør deg i stand til å kline over Internett, og det ser ut til at ideen om «telekyssing» fortsetter å eksistere.

Møt Kissenger, en påskeeggaktig maskin som består av lepper på utsiden, og som du kan bruke til å overføre og motta kyss med.

Du kan med andre ord ta med deg Kissenger og la et annet eksemplar være igjen hos kjæresten når dere skilles geografisk. Deretter er det bare å kysse løs, for Kissenger overfører alle bevegelser og nyanser med sine realistiske lepper.

Trådløs klining

Overføringen av kyssene foregår trådløst over Internett. Leppene er lagd av plast, og inneholder trykksensitive sensorer og små motorer. Når du kysser leppene, oppdager sensorene trykket og overfører det til partneren, og omvendt. Alt dette foregår mer eller mindre i sanntid.

– Folk syns det er en veldig positiv måte å forbedre det intime i kommunikasjonen med sine partnere når de er borte fra hverandre, hevder Hooman Samani fra selskapet som står bak maskinen.

Maskinen er fremdeles på et prototypestadium, og vil ikke bli masseprodusert før alle etiske og tekniske hensyn har blitt behandlet.

Kissenger ble nylig vist fram på Designing Interactive Systems-konferansen i Newcastle, og er skapt av det Singapore-baserte selskapet Lovotics. Om kyssemaskinen blir en suksess gjenstår å se.

Bli vår fan på Facebook!
Bli vår fan på Facebook!

(Kilde: New Scientist)

Se det sjarmerende og romantiske påskeegget i videoen nedenfor:


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen