Kyocera lanserer ny multifunksjonsskriver

Modellen heter FS-1116MFP og skal være spesielt passende for miljøer med begrenset plass. Det er ikke lenge siden Kyocera lanserte multifunksjonsskriveren FS-1016MFP. 1116 skiller seg ut i forhold til 1016 ved at den tilbyr faks som standard i tillegg til print, kopi og skann.

Skriveren benytter seg av Kyoceras Ecosys-teknikk. Med andre ord er visse deler som ofte oppfattes som forbruksartikler på laserskrivere laget av materialer med ekstra lang levetid. Dette gjelder trommel, fremkaller og fikseringsenhet. Slik skal toner bli eneste forbruksartikkel og behovet for service lavere. Resultatet skal være at driftskostnadene holdes lave. Miljøbelastningen holdes også nede ved at færre deler trenger å bli skiftet ut.

Maskinen skal kunne skrive ut 16 sider per minutt. Fargeskanning skjer med en oppløsning på 1 200 punkter per tomme (dpi). Multifunksjonsskriveren kobles til PC via USB 2.0. Den har et papirmagasin med plass til 250 ark og en multifunksjonsmater med plass til 50 ark. Eksternt nettverkskort er tilgjengelig som tilleggsutstyr.

FS-1116MFP kan leveres omgående fra Kyoceras forhandlere. Prisen ligger på 4 200 kroner eksl. mva.

(Kilde: Pressemelding fra Kyocera)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen