Kyocera Finecam S5R får rå seriebildefunksjon

Kyocera påstår at nye Finecam S5R får verdens beste funksjon for seriebilder. Kameraet kan nemlig ta 3 bilder i sekundet helt til minnekortet er fullt! Dette er i sannhet imponerende. Det finnes riktignok profesjonelle speilrefleks som kan ta 8 bilder i sekundet, men disse blir trege så snart en innebygd buffer er full.

De fleste kompaktkameraer med seriebildefunksjon kan bare ta 3-8 bilder før kameraet blir langt tregere. S5R lagrer imidlertid bildene så raskt til minnekortet at den innebygde bufferen aldri rekker å bli full.

Finecam S5R får svært likt design som forgjengeren S5. Det er lite og bygd i metall, og konkurrerer i den såkalte Ixus-klassen. Designmessig skiller S5R seg fra forgjengeren ved at det har fått et lite grep på siden av kameraet.

S5R har den samme CCD-brikken med 5 Megapiksler som forgjengeren, og den samme optikken med 3x optisk zoom tilsvarende 35-105 mm. LCD-skjermen er dessverre fremdeles på bare 1.6 tommer, og den har stusselige 70 000 punkter oppløsning.

Videofunksjonen er kraftig forbedret, og blant markedets aller beste. Man kan nemlig ta opp video med lyd i VGA-oppløsning med 30 bilder i sekundet. Lengden på videoen er da begrenset til 110 sekunder.

En side-ved-side sammenlikning av nye S5R mot gamle S5 finnes her (kan inneholde feil).

Mer informasjon følger i pressemeldingen og spesifikasjonene på de neste sidene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen