Kvinner gjør bevisste mobilkjøp

I en undersøkelse foretatt av en dansk nettside kommer det nemlig fram at kvinner er interessert i å lese anmeldelser på mobilsider i forkant av et nytt mobilkjøp. På den annen side, ønsker menn først og fremst å lese om de nyeste modellene på markedet og holde seg oppdatert på hva som skjer i mobilverdenen.
 
Det danske nettstedet Mobilsiden.dk, som har foretatt undersøkelsen, mener at det ikke bare er såkalte nerder som interesserer seg for mobiltelefoni, men at folk flest i større grad ønsker å holde seg oppdatert på dette området. Dette er en utvikling som har skjedd de siste årene, ifølge nettsiden.
 
30 prosent kvinnelige lesere
Sjefsredaktør for Mobilsiden.dk John G. Pedersen mener at resultatene av undersøkelsen er noe overraskende, på grunn av den store andelen kvinnelige lesere og den generelt høyere gjennomsnittsalderen.
 
- Kvinnene utgjør 30 prosent av våres lesere, og flesteparten av brukerne er over 25 år. Det interessante er at mange tror det kun er menn under 20 år som bor hjemme som interesserer seg for mobiltelefoner – det er herved motbevist, sier Pedersen.
 
Rundt 1.000 lesere av Mobilsiden.dk deltok i undersøkelsen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen