Kvinner forstår ikke mobiler

I en tid hvor teknologi ikke lenger bare er menns territorium, skulle man tro at også kvinner visste hvordan man skulle bruke mobiltelefoner og mp3-spillere.

Men skal vi tro en ny britisk forbrukerundersøkelse gjort av elektronikkjeden Comet, har jenter fortsatt et stykke igjen før de behersker mobiltelefonene og mp3-spillerne sine til fulle. Blant de tusen spurte, viste kvinnene en overlegen mangel på kunnskap om elektriske duppeditter.

I undersøkelsen svarte hele 75 prosent av de spurte kvinnene at de bare behersket telefonenes grunnleggende funksjoner som SMS og ringing. Og det på tross av at flere kvinner viste interesse for mobiltelefoner enn menn.

Og det slutter ikke der. Like mange kvinner som har mobilproblemer, sliter like mye med å beherske mp3-spillerne og digitalkameraene sine. Ett resultat av kvinnenes uforstand for duppeditter, er at syv av ti kvinner ber andre om hjelp for å overføre musikk til mp3-spillerne sine.

Skal du legge din lit til Comets undersøkelse, faller også teoriene om at menn aldri leser bruksanvisningene på stengrunn. Menn leser nemlig bruksanvisningene, i motsetning til kvinner. Sistnevnte vil gjerne at ting skal fungere optimalt med en gang, uten at man skal behøve å lese noe som helst.

(Kilder: Forbruker.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen