Kvinnelig invasjon til Midnattsrocken

[object HTMLTextAreaElement]
Maria Mena Foto: Stian Andersen

Maria Mena gjør sin andre visitt til Finnmark på et halvt år. Forige gang hun var i fylket var under VM i snøkiting før påske. Den gang gjorde hun en akustisk konsert, men det er foreløpig ikke kjent om sommerens finnmarkstur blir med fullt band eller ikke. Til tross for sin unge alder er Mena ute med sitt tredje album "Apparently Unaffected", og hun albumdebuterte allerede som 16-åring i 2002.

Elvira Nikolaisen har også planer om å reise nordpå. Hennes låt "Love I Can’t Defend" har blitt en stor hit på radio de siste månedene. Moi-jenta slapp sitt første album 6. mars i år og er nå ute med singel nummer to fra platen, "Egypt song".

Den tredje kvinnen som nå er bekreftet til årets festival er en lokal artist. Elin Kåven flyttet etter ti år ute i verden tilbake til hjembygda Karasjok og begynte å skrive sanger på samisk. Hun har gitt ut en EP og jobber i disse dager med sitt første album.

I tilegg til disse tre og tidligere nevnte Mira Craig er øvrige artister som er bekreftet til festivalen: Briskeby, Sagittarius, Ska Patrol, Turboneger og hammerfestbandet Tyven. Programmet for festivalen i år er meget spennende sammen med programmet til Skippagurrafestivalen tegner det til å bli en spennende festivalsommer i Finnmark.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen