Kvinnelig EDGE fra Sony Ericsson

Bilder av Zoe og Ellen, som trolig blir de første EDGE og Push-To-Talk telefonene fra Sony Ericsson, har nå lekket ut på nettet.

Nettstedet har tidligere hatt rett i sine spekulasjoner om nye modeller, og med mindre nesen denne gangen har sviktet dem, får vi om ikke lenge se de to nye modellene på markedet.

Rimelig kameramobil
For de som ikke har lyst til å blakke seg for å få en stilig og innholdsrik mobiltelefon, vil billigmodellen som foreløpig bærer navnet Zoe trolig bli en svært populær telefon. Til tross for en antatt lav pris vil modellen nemlig støtte både EDGE og PTT.

I tillegg kan telefonen friste med et stilig foldedesign, med mulighet for å bytte både deksel og farge på bakgrunnslyset under tastene. Men med et VGA-kamera med lav oppløsning og intern skjerm som kun viser 65000 farger, vil dette trolig først og fremst bli en telefon for den yngre garde.

Spillmobil
For de litt mer kresne kommer det en mer avansert og velutstyrt modell. Ellen minner om S700i i fasong og funksjonalitet ved at det meste kan gjøres i lukket tilstand. For å huske modellene fra hverandre har denne hos oss fått tilnavnet ”Ellen-propellen” da også denne har roterbar åpning.

Vi har allerede røpet at modellen vil støtte EDGE og PTT. Det vil med andre ord bli mulig med raskere tilkoblingshastighet og for å sende korte talebeskjeder over mobilnettet på samme måte som walkie-talkie.

En annen ting Ellen skal ha, som forgjengeren S700i ikke kan smykke seg med, er en innebygget 3D-akselerator, som vil gjøre at telefonen vil bli langt mer spillbar enn tidligere modeller. Den har ogsÃ¥ egne spillknapper pÃ¥ utsiden av telefonen som gjør denne til en ekte spilltelefon.  

Tilkoblingsmulighetene og kameraspesifikasjonene ser ut til å bli på linje med S700i, og med en 1,8” skjerm og 262.000 farger vil nok de fleste kunne si seg fornøyde.

Dersom ikke spesifikasjonene endres drastisk før den planlagte lanseringen i løpet av juni, vil dette bli to spennende utfordrere på mobilmarkedet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen