Kvinne drepte virtuell ektemann

En 43-årig japansk kvinne tålte ikke at hennes virtuelle ektemann skilte seg. Hun gikk derfor drastisk til verks og tok livet av sin eksmann, på nett vel og merke.

Tålte ikke virtuell skillsmisse
Ifølge CNN hadde kvinnen opprettet en karakter i en virtuell sosial nettverden kalt Maple Story, lignende Second Life. Denne karakteren var gift med en annen mannlig karakter og kvinnen trodde forholdet fungerte godt. Det gjorde det derimot ikke, for en dag fikk kvinnen beskjed om at hennes karakter var skilt fra sin virtuelle ektemann. Det ble for mye for den japanske 43-åringen.

- Jeg var plutselig skilt uten noen form for advarsel. Det gjorde meg meget sint, sier kvinnen i en offisiell uttalelse, ifølge CNN.

Risikerer fem års fengsel
Hun benyttet seg derfor av innlogningsinformasjon hun hadde fått av sin virtuelle eksmann den gang de var lykkelig gift. Hun gikk inn på kontoen og tok rett og slett livet av karakteren. Den 33-årige mannen som i virkeligheten hadde opprettet kontoen ble ikke glad neste gang han logget på og så at karakteren hans var død.

Han gikk til politiet og kvinnen risikerer nå opptil fem års fengsel for å ha misbrukt en annen persons innlogningsinformasjon. Ifølge politiet er det heldigvis ingenting som tyder på at kvinnen planla å ta en lignende hevn i virkeligheten.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen